Giveaway by LyfacesShawl




dah alang-alang join GA nie meh aku hebahkan sikit benda yang menarik pasal blogshop nie dan MESTI usha !! =)

SHAWL




BLOUSE




DRESS





Cantik kan ? kan ? kan ? ada banyyakkkk sangat yang dijual di blogshop nie u'olls. memang menarik !! ada skirt,shawl,pashmina,blouse selain yang aku tunjukkan nie. seriously semua cantik banget ...!! dan yang paling penting MURAH ! hehe... Itulah matlamat seorang student ketika membeli-belah. Cantik, berkualiti & MURAH ! korang boleh klik link yang tertera diatas tuh erk ataupun klik je banner yang cantik dekat atas tuh bagi yang nak join GA nie k.... =)




2 pengomel yang comei:

twynzshophouse said...

jln petang diblog contestant. jom g blog saya pulak =)

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

gudluck ! hehe , btw memang cantik dress dia .. :D

 

Copyright © 2012 Reserved to CucuTokMat
Design by Cik Kumbang


POLIMAS Bloggerz