cerita peram yang tak berapa nak basi


dah lama sangat kot tak ter-update. yang singgah pon mesti bosan asyik hadap entri contest tu je. menang idakk pon (eh ade ke org singgah blog ni! ) actually, aku tak update blog sekian lama sebab aku tengah investigate beberapa hal. Hal ape? Let's make it secret dude ! ;)

" FRIENDSHIP is forever, RELATIONSHIP is disaster"

tak semua kawan akan anggap kita nie kawan die. ada macam-macam jenis "KAWAN" . kawan baik, kawan biasa, kawan istimewa, kawan rapat, kawan yang tak berapa rapat! kawan kita boleh cari dekat mana-mana pon. beribu-ribu kawan yang kita ade. dekat facebook,twitter, myspace . betul tak ? :) dalam banyak-banyak kawan yang kita ada perasan tak ada yang jugak yang sanggup aniaya kita, cakap belakang kita, dan tak kurang hebatnya jugak time susah mencari kita,time senang jalan sebelah pon boleh buat tak nampak ?!!

aku dah banyak jumpa orang-orang macam nie. kalau ikut hati nak je aku hunus keris dekat perut die !! T_T susah...susah... sekarang nie manusia lebih ramai yang pentingkan diri dan hipokrit . jangan la cepat sangat percaya dekat orang oke walaupun the person is our friends ! we might think she's/he's is our friends, but it does not means she's/he's will think as we are . 

For those yang terasa my entry, I'm sorry ok. aku just dah penat nak melayan kerenah hampa yang penuh sandiwara and hipokrit nie ! sedar la sama dunia tak kemana. setakat nak HOT kat dunia tak kekal mana pon weyh. time dah tua sama jugak huduh nya ... time kau sunyi tak de sapa-sapa aku la jugak yang kau dok pulun carik! baru dapat couple jalan sebelah aku buat tak tau . nanti dah break carik aku balik pulak.. hey bro ! sorry ar tak terasa aku nak layan kau dah .. huhu. carik je la kawan-kawan yang HOT SENTAP and ada standard and "market" macam kau ! 

Daaa.... 

p/s : lengan kena sengatan haiwan cali buat kali kedua ! =(



1 pengomel yang comei:

.fariizza. said...

kawan yang betul betul kawan ada tapi tak banyak :)

 

Copyright © 2012 Reserved to CucuTokMat
Design by Cik Kumbang


POLIMAS Bloggerz