Prom Nites of DPM & QPM



Hampir sebulan merancang untuk majlis graduasi maka pada tarikh 8 November 2012 berlangsungnya majlis tersebut bagi pelajar tahun akhir Diploma Pengajian Perniagaan yang bertempat di Dewan Cendana, Sunway Hotel Seberang Jaya. FYI, majlis ni semuanya diuruskan sendiri oleh pelajar. Agak mencabar jugak untuk merancang majlis kali ini sebab time-time ni kami semua tengah busy preparation untuk final exam. Alhamdulillah terlaksana jugak majlis seperti yang dirancang. =) 

Oh yaa, memandangkan kelas DPM hanya 23 orang maka kami semua decide untuk bergabung dgn kelas QPM dimana kami banyak bergabung dengan kelas ini untuk beberapa subject. So chemistry tu dah sedia ada ! hehe :))



The Stage. Simple decoration.We have choose the theme of that nights which is "Glamorous Nites" =)



First, majlis bermula lepas maghrib yaaa =) wakil kelas bagi DPM (fyna) & QPM (faizul) memulakan ucapan.


Ucapan dari PA kelas DPM & QPM. Puan Syafa dengan Puan.. err aku lupa nama PA kelas QPM. maap.maap.. :'/

Jom layan gambar di sekitar majlis tu ... =)

*WARNING*
BANYAK GAMBAR GEGADIS DALAM INI. BUAT JEJAKA BETULKAN NIAT ANDA :P 



Farah with Dyla


Suka pic ni ! <3 <3 sebab..sebab... macam finalist Gadis Pilihan. K bye >.<


Fyna , Me and Erma <3


Ramona, Fyda, Farah and Erma



Sangat terserlah gigi mahal aku disitu. Hahaa abaikan >.<


Yuyun from QPM class <3


Nana, Keyn and Ramona *left*
Fyda, Eida and Nana *right*


Ong with Kevin :)


Ramona with Asmida from QPM class.


Fatimah with Kevin from QPM class. 
Like I say our class have chemistry ! =)


Our beloved PA. 
They have a lot help us during our studies. Eventhough Puan Syafa is our new PA for last semester but we appreciated her. :') 

Tapi, untuk kelas DPM for sure kita rasa agak sedikit sedih sebab PA lama iaitu  Puan Zirwatul Hanan yang telah menjaga kami sejak dari Semester 1 sampai 5 tak dapat meraikan majlis ini bersama kami. Memandangkan beliau terpaksa bertukar ke Politeknik yang lain semasa awal Semester 6. Memang sedih, hampir 2 tahun setengah beliau bersama kami last-last beliau ditukarkan ke politeknik yang lain. Apa-apa pon terima kasih kepada semua pensyarah Politeknik Seberang Perai. Jasa-jasa semua pensyarah memang tak dapat dilupakan sampai bila-bila... =') 


nampak dua orang dalam kotak merah ?? yeahh. We at VIP table. hahaha. Kami memang tak boleh berpisah ! *hugg hugg*


Artis pada malam tersebut. Sesi karaoke =)


Hadiah cenderahati sebagai kenangan buat semua yang hadir pada malam tersebut serta cenderahati buat PA kesayangan. Simple tapi sangat bermakna ! =')


Puan Syafa menyampaikan cenderahati buat anak buah dia. kelas DPM. 

Exchanged Gift


QUEEN & KING of the Nitess !!
*bunga api bunga api*
Yuyun & Pudin


Ladies of QPM <3


Ladies of DPM <3

 Keyn & Pudin
Elok nak habis entry baru perkenalkan MC. kikih. :P maap..maap. 




aksi gila-gila oleh kelas QPM. yeah! mereka memang gila-gila. Hahaha <3




DPM with Puan Syafa. Mesti tak dapat nak beza antara student dengan lecturer kan? haha :P
banyak sangat camera kat depan sampai tak tahu nak tengok yang mana satu. Alhamdulillah... antara ramai-ramai aku sorang jaa alert dengan camera ni. Hahaha >.<

This memory yang tak akan dilupakan sama sekali. TAK AKAN !! sepanjang 3tahun sekelas, kita bagaikan satu family. Study sama-sama padahal banyak main dari kerja. Now, dah habis dah zaman bergelar student. Jumpa di Konvo nanti tau kawan-kawan ! :') 
Rindu hampa semuaaaaa............... <3



p/s : penat buat entry panjang-panjang. nasib gambar lagi banyak dari perkataan. :P


~ till then ~









3 pengomel yang comei:

Anonymous said...

I hope you write more often I lovе rеaԁing your job.


Hеre is mу page; Garciniacambogia.org

Zulhelmi Mohd Isa said...

konfem dah lama tak bukak kan ?

CucuTokMat said...

@Zulhelmi Mohd Isa Ops! finally in 2014 year dah dapat reset new pasword. Do u miss me? Ouch :')

 

Copyright © 2012 Reserved to CucuTokMat
Design by Cik Kumbang


POLIMAS Bloggerz