#1 Adorable Blogger

Assalammualaikum dan hye ...


aku sangat kembang kembang hidung gara gara kakak cantik follow aku punya blog. segan ok. dia punya blog gila best dari blog aku yang dah banyak kali kena buat lain. haha. kalau tak salah aku dah tiga kali aku follow blog dia menggunakan different account blog. Jum jum aku kenal kan kepada korang sapa kakak cantik yang aku maksudkan tuh. kepada yang pernah terbaca pasal kakak cantik nie di blog lama aku tak pe la. This is addiction information about her. ^_^ * sangat eksited nak cita pasal kakak cantik nie.


see the anak panah ? :')



ni blog kak Fyna . cantik bukan ? sangat suka header dia.



blog kak Fyna sangat best. I'm always follow her story whether at the blog or her FB fan page. dah boleh kata aku admire dia jugak la. 1 fact why i'm admire her b'coz her attitude. kak Fyna cantik serious cantik. tapi dia tak sombong.dia sangat friendly itu yang buatkan dia makin lama makin dikenali. aku start kenal dia bapa bulan yang lepas di laman Youtube shawl. time tuh aku tengok follower dia baru bapa ratus orang je. tapi makin lama ramai dah kenali dia. mungkin satu hari nanti dia akan sebaris dengan FatinSuhana or YuyuZulaikha. Who know's kan ? :)

sedikit review pasal blog kak Fyna. lebih information untuk kaum Wanita la sebab dia banyak share pasal beauty dan jugak review pasal product cosmestic yang dia guna. banyak la info yang berguna untuk wanita dalam blog tuh. sebab tuh aku suka baca blog dia. bukan sekadar cantik tapi bermaklumat jugak !








credit all the pic from fanpage Fynahereblog







till then ~

*bluerrkk 

c(:


1 pengomel yang comei:

fyna said...

yang last tu muka kite mcm sama la! <3

 

Copyright © 2012 Reserved to CucuTokMat
Design by Cik Kumbang


POLIMAS Bloggerz