Kontest Senyuman Menawan by huda raihana & daten yusfarina


klik banner utk terjah tuan penganjur

yeayyy! kali ni aku join lagi contest. ingat tak dulu aku pernah join contest "Senyuman Mahal by Hafiz" dan menang 3rd prize dan kali nie contest "Senyuman Menawan". choiyy ~ perasan menawan la sangat kan.. ;) 
*ini sekadar suka-suka.

syarat-syarat:
1. tak wajib follow blog kami. \huda dan Daten Yusfarina/ -DONE-
2. rajin2 kan melawat page para sponsor kami. -DONE-
3. tepek banner pastu direct link ke blog huda . -DONE-
4.buat satu entry letak satu gamba tengah senyum. -OTW-
url entry , letak di bahagian komen blog ini . -OTW-
5. tag 2 org rakan anda. *tak wajib . -OTW-
terbuka kepada lelaki dan perempuan .







*disetiap gambar ada GIGI* :)

salam maal hijrah 1433h. <3

jangan marah yee cik huda. cakap dengan syarat letak banyak pon tak pe kan. so , memang bnyk la saya letak. kalau tak cukup saya boleh tambah lagi. *whoahh mengada kau kan* 

i want to tagging my beloved fwens yang giler snapping picture :


Jum,,Jum,, kita meriahkan contest anjuran 2gadis blogger nie. hadiah die menarik jugak tau. nak tengok hadiah klik je banner yang ada cute teddy bear tuh erk.. :)

till then .

1 pengomel yang comei:

huda raihana said...

nice! thanks join. gudluck dear! :)

 

Copyright © 2012 Reserved to CucuTokMat
Design by Cik Kumbang


POLIMAS Bloggerz