Yasmin Aris 1st GA

Assalammualaikum dan hye ....






hari nie aku nak join. dah lama tak terjebak dalam mendapatkan benda FOC nie. hikhik. =,=





klik banner ke rumah tuan GA


Untuk mendapatkan barang FOC nie kena la ikut syarat tuan belog comel nie kan . Meh,,meh,, tengok syarat dia :


  • WAJIB follow blog & LIKE fanpage tuan GA dulu k. :)
  • Buat entry tajuk "Yasmin Aris 1st GA"
  • Copy semua syarat yang ditetapkan ok. sape tak buat dikira batal. (eh,,sesuke hati aku je nak letak syarat tambahan) c(:
  • Copy banner and lekat dalam entry korang oke then link kan banner ke entry tuan GA. :)
  • Then dah publish,paste link entry korang dekat entry tuan GA. :)


Senang bukan ?? sebab tuh aku suka FOC. haha. :) jom,,jom,, kita kasi support kepada Cik Yasmin nie and memeriahkan GA die..  :)



TARIKH TUTUP : 19 December 2011


1 pengomel yang comei:

cik fafa said...

iii...4low GA yg sma....=p

 

Copyright © 2012 Reserved to CucuTokMat
Design by Cik Kumbang


POLIMAS Bloggerz