Contest " SENYUMAN MAHAL II " by Hafiz Zainal


hyee semua.. 
Join contest lagi. tak salah kan? >_<
mesti ramai yang tertanya-tanya nape aku asyik join contest pasal senyuman jerr. perasan cantik ke? O.o
tak laaa.. saje-je join contest nie. tak penah terlintas nak perasan sampai sedemikian rupa.
p/s : bukan senang nak puaskan hati semua orang (:


click banner

No wonder la kan why Hafiz Zainal like to see others people smile. dia punya smile pon cantik. kata orang , orang yang ada lesung pipit nie CACAT sebab ada satu urat dekat pipi tuh terputus. but who's cares right? lesung pipit itu comel okeh. kan Hafiz ? hehe (bukan ayat membodek)

Now let's answering the question given by dentist-to-be :  

  • Kenapa rasa gambar yang bakal dipilih adalah senyuman yang mahal ?
"eh mahal ke senyuman aku?" tak de la mahal mane pon. aku suka senyum. so tak payah bayar pape pon ok.aku tetap kan senyum kat korang walaupon korang buat dekk jeer kat aku. hihi (bluerkk) kalau korang zoom mata korang kepada 175.5% kosa polabear korang kan nampak sepasang gigi siong aku yang chumil ! ^___^ aku memiliki sepasang gigi siong yang jarang dimiliki orang lain. sebab pokcik,mokcik,tokcik aku cakap aku mewarisi senyuman serta bentuk gigi seakan-akan arwah moyang aku (tak pernah tgk sbb lambat lahir kedunia -.-) Whoahh see you all I terkesima oke. terharu sangat dapat jadik someone yang unik and special nie. OMGee....!! (perasan jap -.-)
halakan cursor disini

  • Kenapa berminat nak join contest nie ?


sob.sob. sebab I tak penah menang mana-mana contest or GA pon !!! hakhak. tak dak la,. just kidding. actually, niat sejujur-jujurnya join contest nie saja jer suke-suke.Dulu I pernah join contest by Incik Hafiz . entah awak ingat lagi ke tak entah lah. maklum la bukan PEMENANG ! huhu . >_<
halakan cursor disini

  • 1st impression terhadap orang yang pakai braces?


honestly, it's cool !! tapi bagi yang menjaga braces dia elok-elok la.kalau yang sekali bukak mulut bau petai memang tak cool la beb. -_- aku pon teringin jugak nak pakai braces nie. tapi memandangkan gigi siong aku nie terletak dekat gusi so macam menggerunkan jerr nak cabut. lagi pon, ada seorang membe aku yang dulu ada gigi siong jugak. tapi satu jer dan bukan terletak dekat gusi. dia cakap sakit gilerr cabut dan bila bius tuh hilang. makanya,, terpaksa la batalkan niat nak pakai braces. and now her teeth is preety ! I'm jealousy. T_T 
halakan cursor disini

ohh ya... before I show my sengal picture, you'all nak kenal tak abg hensem nie ? hihi aku dah tau link Twitter die. so we can get know her closer right ?? hehe (gatal)  >CLICK HERE< ataupon kalau korang nak layan perasaan a.k.a berangan dulu sebelom tido korang boleh la search Youtube Channel  >CLICK HERE< die. seriously, this guy which is dentist-to-be has a VOICE !!(bukan bodek) you know what I means right ? -_- tengok sendiri ok.


Actually bukan aku "dah tau" link Tweet die and youtube, tapi memang tuan badan dah bagitau pon. hihi :)
halakan cursor disini


  • Tagging :

Cik BearBear
Huda Raihana Yasmin Aris
halakan cursor disini


I'm your follower for twice ! hehe. cantik kan number? 1717 



Now time for the show ....!! chewahh ~
(sila tahan gelak dan plastik hitam/hijau/biru di depan anda)

-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




-
-
-
-
-
-
-
-

(2nd picture)
-
-
-
-


still remember me Encik Dentist-to-be ? 
hehe

2 pengomel yang comei:

[ h a f i z ] said...

of coz laaa still igt lagy..
u was in 3rd place.... =)

Yasmin Aris ♥ said...

hihi . thanks tag kite !

 

Copyright © 2012 Reserved to CucuTokMat
Design by Cik Kumbang


POLIMAS Bloggerz