Giveaway Lil'Qarmaa Dari CIK FA



click banner kalau nak join GA. 



nie salah satu blogshop yang awesome yang aku suka geledah tengok barang-barang die. cantik, menarik. Lil' Qarmaa lebih kepada fashion untuk orang yang berhijab jee. tapi yang freehair pon boleh jugak nak shopping dekat sini. harga dia pon tak la mahal sangat pon. memandangkan aku nie seorang student kan so "price" sesuatu barang adalah penting bagi aku okeh. hihi. 

pemilik blogshop nie adalah Cik FA. yang menganjurkan GA nie. dengar kata Cik FA akan bagi wardrobe dari Lil' Qarmaa. Meh aku kasi tunjuk sikit barang dari blogshop nie. =)



Blacky White Pashmina 
Promotion price : RM13
❤¸.•*""*•.¸❤ ❤¸.•*""*•.¸❤ ❤¸.•*""*•.¸❤




FLOWERY PASHMINA
Promotion price : RM 13
❤¸.•*""*•.¸❤ ❤¸.•*""*•.¸❤ ❤¸.•*""*•.¸❤


OMBAK RINDU SILK SHAWL
sukaa shawl nie. colour dia suma cantik-cantik. 
Promotion price : RM15
❤¸.•*""*•.¸❤ ❤¸.•*""*•.¸❤ ❤¸.•*""*•.¸❤


AMANDA SKIRT *wink wink*
Price : RM70  (FREE POSTAGE)
Special about this skirt ada poket pada sisi kiri & kanan.
❤¸.•*""*•.¸❤ ❤¸.•*""*•.¸❤ ❤¸.•*""*•.¸❤


SAFIYYA BUTTON LONG SHIRT *wink wink*
Price : RM 65
 sangat cantik. pakai pergi office pon sesuai jugak nie kan. =)
❤¸.•*""*•.¸❤ ❤¸.•*""*•.¸❤ ❤¸.•*""*•.¸❤


LOLIPOP FLAT SHOES *awesome*
Price : RM 40
 Flat shoes nie sgt comfi dan lembut. takkan rasa sakit kaki walaupun still baru. 
❤¸.•*""*•.¸❤ ❤¸.•*""*•.¸❤ ❤¸.•*""*•.¸❤



sekarang nie Lil' Qarmaa tengah ada END YEAR SALE. so ape tunggu lagi. korang boleh laa terjah website Lil' Qarma  : http://lil-qarmaa.blogspot.com/ atau korang LIK fanpage Lil' Qarma di FB erk. >CLICK HERE<

Cik Fa >>> SAYA NAK MENANG !!! geram tengok suma wardrobe nie. especially LOLIPOP FLAT SHOES. I fall in love with it ! wink wink.... ❤¸.•*""*•.¸❤ ❤¸.•*""*•.¸❤ ❤¸.•*""*•.¸❤





1 pengomel yang comei:

cik fa said...

tq dear join..
good luck

 

Copyright © 2012 Reserved to CucuTokMat
Design by Cik Kumbang


POLIMAS Bloggerz